Ragdoll Masters

Ragdoll Masters 3.1

Met poppen vechten in een energieke 2D beat 'em up

Met poppen vechten in een energieke 2D beat 'em up Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Coole botsingen
  • Passende muziek en geluidseffecten
  • 2-Player mode

TEGEN

  • Geen puntenteller

Goed
7

Met poppen vechten in een energieke 2D beat 'em up

Ragdoll Masters is een gratis 2D beat 'em up-spel waarin je met een rondzwevende "ragdoll" tegen een andere pop vecht. Opgezweept door arcade-stijl geluidseffecten en bonkende techno creëer je met de grote bewegingsvrijheid van deze mannetjes allerlei vermakelijke botsingen.

De gemiddelde thuiscomputer van tegenwoordig is krachtig genoeg om snelle natuurkundige botsingssimulaties te maken. De makers van Ragdoll Masters gebruiken deze technologie om ragdolls, poppen met losjes vastzittende ledematen, elkaar het ziekenhuis in te laten rammen. Met enkel de pijltjes-toetsen zweef je zo creatief mogelijk op je tegenstanders af en al snel raak je gewend aan deze manier van bewegen.

Voor heel eventjes na een botsing gaat alles in slowmotion, wat vaak leidt tot grappige en dramatische beelden. Door op de juiste manier aan te vallen, maak je in Ragdoll Masters 2-hit, 3-hit of meer-hit combinaties. Het enige wat mist in Ragdoll Masters is een puntenteller die bijhoudt of je voor- of achter- of wat-dan-ook staat. Nu is het vrij onduidelijk wanneer en waarom je het volgende level haalt.

Pas op met Ragdoll Masters, want voor je het weet zit je uren poppetjes op elkaar af te sturen. Rondvliegend bloed en harde kletsen van botsende hoofden zijn nou eenmaal verslavend. "Gelukkig" heeft deze demo versie van Ragdoll Masters maar 3 levels.

Meeste downloads Arcade games voor Mac

Meer
Ragdoll Masters

Download

Ragdoll Masters 3.1

Beoordelingen about Ragdoll Masters